Algemene voorwaarden 

Met het maken van een reservering verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Atelier Riel Geldrop.
 
Het is mogelijk een vrijblijvende optie te nemen voor een tijdstip/dag. Dit brengt geen verplichting noch kosten met zich mee. Een optie vraag je aan via e-mail of telefonisch. 

Reserveren is niet vrijblijvend en verplicht je tot het voldoen van de helft van het totaalbedrag, binnen het door Atelier Riel gestelde termijn. Deze termijn is afhankelijk van de drukte van de periode.
Degene op wiens naam een reservering wordt gemaakt is de formele contactpersoon. Dus degene die reserveert is het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor (betaal)afspraken. 
Voor het aantal personen waarvoor je reserveert wordt het materiaal klaargezet en dient ook betaald te worden. 
Bij bezoek van meer personen dan waarvoor gereserveerd, dien je uiterlijk 24 uur van te voren door te geven om hoeveel personen het gaat. Kom je met minder personen dan waarvoor gereserveerd is, dan betaal je per gemist persoon het volledige bestedingsbedrag. 

Een reservering maak je telefonisch of via de mail. Je ontvangt schriftelijk (e-mail/post) een bevestiging/factuur van je reservering. Op verzoek kan gevraagd worden om 
minimaal 50% van het totaalbedrag ( nadat je reservering bevestigd is door Atelier Riel)  te storten op IBAN NL38KNAB 0255299729  tnv Atelier Riel (Geldrop), onder vermelding factuurnummer. Het restant van het totaalbedrag kan op de dag van de workshop contant worden voldaan of worden overgemaakt.  

Bij annuleren na reserveren is er de verplichting de helft van het totaalbedrag te voldoen. Je blijft wel het recht behouden om de workshop alsnog binnen een jaar te doen. 
Atelier Riel behoudt het recht een workshop te annuleren indien er zich te weinig deelnemers hebben aangemeld. Het betaalde bedrag wordt dan teruggestort. 

Atelier Riel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken die zich voordoen voor/tijdens of na de workshop. Het spelen voor kinderen in de tuin is op eigen risico.

Mozaïek werkstukken kunnen pas na 24 uur gevoegd worden . Er kan een keuze gemaakt worden om voegmiddel en een instructie mee naar huis te nemen of het werkstukje te laten voegen. Het kan dan na ca. 2 dagen op afspraak worden afgehaald. 

Opsturen van werkstukken is mogelijk tegen regulier post-verzendtarief. 

Naam en adres gegevens; 
Atelier Riel
Claire Richelle
Rielsedijk 11
5663 PJ  Geldrop
Tel : 06-38904899 
www.atelier-riel.nl
rielatelier@gmail.com